Det siger andre

 

Video kommentar  ” Når masken falder ” lige efter foredraget i Odense


 Christina Søgaard ramte mig da jeg var til et af hendes foredrag. Jeg mødte op med den skepsis man nu har, når det er foredrag der handler om de tunge ting i livet. Ømme punkter og barske livs historier. Ind træder en ung smuk og tynd kvinde, en der ellers ville være usynlig for omgivelserne MEN her skete der noget andet.. Rummet blev fyldt med en stemning af magi og forståelse på samme tid. Foredraget der handler om livets tunge og hårde erfaringer, ændrede min skepsis.. Pludselig blev jeg  tryllebundet af den lille unge kvinde der stod og fortalte noget fra det helt private liv.. Det var ægte, hun var ægte. Uden at vide det blev jeg trukket med ind i hendes verden, hendes fortællinger greb mig. 

Et foredrag jeg siden har været heldig at høre igen, hvorfor ? Det blev jeg nød til, det rummede så meget ærlighed og kærlighed fra det lille menneske, at jeg bare blev nød til at høre det igen.

Tak for et fantastisk foredrag x 2

Kunstner og portrættegner René De Fleron

 


 

For et par år siden lavede jeg et portræt af en bankrøvers datter i Radio24syv – Zornigs Zone på Radio24syv. Hun fortæller nu sin historie som foredrag for at gøre opmærksom på børn af fængslede. Det er så vigtigt et budskab og det er SÅ stærkt gået Christina Søgaard. Jeg håber, du kommer bredt ud med dit budskab!

Lisbeth Zornig Andersen


We in the Junior Branch of CISV International had the pleasure of welcoming Christina Søgaard as a speaker at our workshop in February 2015 in Copenhagen. The theme of our workshop was civil courage and up to the event we experienced a close collaboration with Christina, as she was very engaged in including our focus and theme within her presentation. Christina’s story is gripping and she tells it with a lot of heart and sentiment. The participants of her session was confronted with conflicts that were new to them and came out with an awareness of how to handle tabu subjects which was just part of what made the presentation excellent. We can highly recommend a visit from Christina Søgaard.

Emilie Hellesø


Jeg synes det var fedt at høre din historie og synes det er sejt at du stiller dig op og kommer ud med den.

Som du sagde så har vi alle hemmeligheder.

Men du satte tanker i gang og jeg tror at der er mange der også får noget ud af at høre din historie.

Rikke


Jeg synes dit foredrag var super spændende, og jeg blev meget overrasket over hvor meget et menneske kan klare, og hvor meget et menneske overhovedet kan risikere at komme igennem. Dit liv har overrasket mig meget, jeg havde aldrig i mit liv forestillet mig, at nogen kunne komme igennem så meget.

Jeg har den sygeste eksamensangst og en masse andet, men dit foredrag har også fået mig til at kigge lidt indad, og komme lidt længere. Jeg var til eksamen i dag, og jeg var faktisk slet ikke så nervøs som jeg plejer. Min angst var ikke så slem – jeg ved ikke om det havde noget med dit foredrag at gøre, eller om det kun var mig selv. Men noget er i hvert fald blevet bedre, så tak!

Jeg synes det er så flot, at du tør stille dig op og fortælle om dit liv på den måde.

Jeg glæder mig til at læse din e-bog.

Jeg har en stemme i mit hoved, der siger at jeg “SKAL være den bedste”, men du har også hjulpet mig til at prøve at svare stemmen igen med: “jeg skal bare være mig selv”.

M


Mange tak for det foredrag du holdte, jeg har tænkt meget over det du sagde og glæder mig allerede til din e-bog. Du er den første og eneste jeg har fortalt min hemmelighed til. Tak!

F


Tak, fordi du gav mig muligheden for at deltage i dette forløb. Det er jeg dig dybt taknemlig for.

Det har været en unik og uforglemmelig oplevelse som jeg altid vil bære med mig og jeg ved at jeg fremadrettet vil gøre brug af den viden og de indsigter jeg herigennem har opnået for stadig dygtiggørelse og udvikling. Tak for din inspiration, glæde, altid begejstring og din unikhed som coach.
Jeanett
______________

I remember our sessions with warmth; remember your sweet comforting voice and deep support throughout the coaching relationship. I always felt you were there, compassionately holding me in my highest, trusting my innate gifts and wisdom, letting me build my confidence and self worth. Thank you for holding me and being there for me!
Britta, folkeskolelærer fra Sverige
________________

Mit mål for mit forløb hos Christina var at lære mig selv bedre at kende. Jeg havde en fornemmelse af, at der var dele af mig jeg ikke kendte, som jeg havde glemt, og at jeg havde et potentiale meget anderledes, end det liv jeg havde formet omkring mig afspejlede. Undervejs i processen mistede jeg overblikket, og kunne ikke se hvordan actions steps og indre processer skulle hjælpe mig til at blive klogere på mig selv, men bagefter kan jeg se, at jeg i de tolv sessioner har været på en rejse, hvor alle sten, én for én, er blevet vendt. Der er stadig masser at undersøge under hver af dem, men jeg ved nu hvordan jeg skal gøre, og at der ikke gemmer sig noget, jeg skal være bange for, eller som mangler at blive opdaget. Mit mål er i den grad nået. Jeg anerkender mig selv på en helt anden måde, kender mine styrker og svagheder, og tager hver dag ansvar for at skabe det liv jeg ønsker. Tak Christina for en fantastisk rejse og for at jeg nåede i mål.
Martine, mor til 2
_______________

Efter at have mødt dig Christina, blev det ikke noget sofa liv bagefter. Jeg ser mig selv i et helt andet lys nu, jeg har vilje og power. Har fået et bedre forhold til min mand, børn og papbørn. Jeg forsætter fremad og udvikle mig selv 100 million gange. Jeg er nu startet på en 2 årig coach og terapeut uddannelse, ved siden af fuldtidsarbejde. Jeg brænder for begge to, så jeg nyder det i fuldt ud. Jeg vil bare sige endnu en gang TAK Christina, hvis ikke det var for din og dine coaching ville jeg ikke være her i mit liv. Godt jeg læste din artikel i ALT for Damerne!
Hafdis, frisør
_______________

Forløpet med Christina var en dytptgående reise i meg selv. Christina ledet meg trygt og varmt gjennom dette spennende og utfordrende arbeidet. Med nærvær, varme,forståelse og anerkjennelse hjalp hun meg til å akseptere og like nye sider ved meg selv. Jeg har gjennom forløpet fått stor innsikt i at jeg er “både-og”, og jeg aksepterer og anerkjenner det!
Katherina, coach fra Norge
_______________
Jeg vil nok hele livet blive udfordret og indimellem falde tilbage i gamle dumme mønstre, men kunsten er netop at rejse sig igen. Og det er bare SÅ svært hver gang og hårdt. Men vi er jo alle bare mennesker, forskellige mennesker, der alle indeholder alle sider, både de mørke og de lyse. Og hvem bestemmer, hvad der er rigtigt og forkert?
DU har været min coach, da jeg havde det sværest. Min mentor, der lærte mig et helt nyt tankespind om livet og, at vi alle grundlæggende indeholder alle egenskaber og det er okay.
Jeg er nu et meget bedre sted i livet, har stadig ting at arbejde med, men ved også at der jeg har værktøjerne til at komme ind på det rigtige spor igen, i troen på mig selv og min opfattelse af mennesker og livet.
Men du skal vide, at jeg er dig så evig taknemmelig. Jeg lærte SÅ meget Christina.
Ea, lægesekretær