Foredrag

Foredrag der inspirere, rykker og rammer.

Foredrag der handler om mod, vilje og forandring. Om at have ondt i sjælen, være bange og alligevel turde tale om tabuer.

Hvorfor falder vi?

Så vi kan rejse os endnu stærkere

Vi møder alle udfordringer gennem livet. Både i vores opvækst, i skolen, i ungdommen og i voksenlivet. Ja og i sygdom, på jobbet, økonomisk, i kærlighedslivet, i vores familie, i relationer til mennesker vi kender og mennesker vi ikke kender – listen er lang…

Foredrag der handler om mod, vilje og forandring. Om at have ondt i sjælen, være bange og alligevel turde tale om tabuer.


 

lukket Kærlig hilsen bankrøverens datter

Hver aften ligger flere tusinde unge mennesker sig i deres senge – ensomme, triste, sorgfulde, skræmte, glemte og skamfulde. De er bange for at blive udstødte, de føler en enorm skyld og de har mistet tillid til den verden de befinder sig i. 

Mange af disse unge har opgivet livet, allerede inden det overhovedet er begyndt for dem.

Christina giver de unge mennesker en stemme, hun bryder tabuet om at være vokset op i en ud af til pæn familie, men bag facaden en ikke helt almindelig en. Hendes egen far blev bankrøver.

Christina har en utraditionel opvækst, hendes far gik fra at være revisor til at forlade familien, blive bordelejer, brandstifter, lave økonomisk krimnalitet og konverterede til Islam.


 

hel  Vejen ud af helved

Christina levede med sin spiseforstyrelse i 13 år, inden hun en dag fik en brat opvågning på sit badeværelses gulvet smurt ind i sit eget bræk, 31 år gammel og med en vægt på 38.7 kg.  Hun fortæller hudløst ærligt hvordan hendes liv som anorektiker var og hvordan hun i dag lever side om side med sin sygdom i dag som selvstændig, mor og menneske.

 

Citat Christinas personlige dagbog januar 2007
"Kære Gud, vil du ikke nok sende en engel og tage mig væk herfra. 
jeg kan ikke mere, jeg orker ikke mere,
jeg gider ikke mere...
Jeg vil bare væk NU !"

 

snublerHvorfor falder vi? 

Det kan føles uoverskueligt at komme videre. Det kan være let at sætte sig ned i sofaen, give op og få ondt af sig selv. 

  • Hvorfor sker det her altid for mig?
  • Stakkels mig!
  • Hvis bare….så
  • Det er også fordi….  

 Vi møder alle udfordringer gennem livet. Både i vores opvækst, i skolen, i ungdommen og i voksenlivet. Ja og i sygdom, på jobbet, listen er lang…

Book Foredrag