Om Christina

Jeg elsker at inspirer kvinder til at bruge de udfordringer/kriser de står midt i til at styrke deres egen værdi og tage ansvar for at skabe det liv der giver mening for dem.

Jeg er mig, mor, datter, søster, veninde, pædagog, terapeut, coach, jeg er elsker at dele mine tanker og prikke til normerne. Jeg følger hjertet, tager chancer og laver det oprydningsarbejde der skal til, når livet slår knuder.

Mit motto er: Du skal tage sig selv F**KING alvorligt.

 

Jeg er uddannet pædagog i 2002 ved Københavns Socialpædagogiske Seminarium og har siden jeg var 17 år arbejdet med både børn, unge og voksne der alle kæmpede med livets udfordringer.

Største delen af mit liv har været præget af lavt selvværd, ingen selvtillid og et liv i skyggen af mig selv.

 

I 2008 tog mit liv en drejning, da jeg fandt mig selv liggende på mit badeværelsesgulv smurt ind i bræk og en kropsvægt på 38.7 kg. Jeg var syg, havde levet med en spiseforstyrrelse i 13 år –  fordi skammen og frygten for hvad alle andre ville tænke om mig, hvis de viste min far var bankrøver, bordelejer, svindler og bedrager. Du han læse min historie her

I 2009 blev jeg certificeret coach hos Debbie Ford, med særlig fokus på skyggearbejde, mønsterbrydning og hvordan vi vender vores historie til en styrke. 

I 2014 blev jeg uddannet tidlig traumeterapeut hos Inger Thormann og Inger Poulsen

I 2008 startede jeg min egen virksomhed. Siden 2011 har jeg været tilknyttet Kriminalforsorgen, som coach  og mentor for prøveløsladte med særlige vilkår. Jeg har ligeledes været tilknyttet Direktoratets bande exit program.

Så ja jeg elsker at arbejde med mennesker. Elsker at motivere, inspirere og jeg har så meget på hjertet. For livet har lært mig afsindig meget og det er min pligt at dele alt det jeg ved.

Privat er jeg mor til en pige og er bosat i Odense.